Jasmijn


Jasmijn is een groepje van maximaal 8 kinderen van 0 tot 3 jaar. Er heerst een rustige sfeer in een overzichtelijke kindvriendelijke ruimte. Een vaste dagindeling, vaste gewoonten geven de kinderen steun, houvast en herkenning. Dit ritme geeft de kleintjes op de groep Jasmijn steun om zichzelf goed te ontwikkelen.

Ook op deze groep neemt Kinderdagverblijf de Lotus het ritme van thuis over. Door de korte lijntjes met ouders wordt dit dagelijks besproken.

Afhankelijk van de ontwikkeling van het kind en de wensen van de ouders kan een kindje hier langer geplaatst blijven dan op de groep Doornroosje. Samen met de mentor wordt bekeken of het kind toe is aan de peutergroep.

De activiteiten zijn gevarieerd en op de verschillende ontwikkelingsgebieden gericht. Uitdagend speelgoed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Leuke thema activiteiten per maand die zijn aangepast aan de belevingswereld en behoefte van het kind. Een mix van spelen, leren, uitdagen en ontspannen.

We proberen met de kinderen zeer regelmatig naar buiten te gaan. Af en toe gaan we naar het Juvenaatbos achter ons pand.